Снимка: БФХГ
fallback

Ансамбълът ни по художествена гимнастика спечели златните медали във финала на смесеното съчетание с обръчи и бухалки на Световната купа в Баку.

Отборът ни в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траарс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова изигра блестящо композицията си, която бе оценена с 25.550 точки, съобщи bTV.

На второ място с 25.250 т. остана Русия, а трети е ансамбълът на Украйна с 25.150.

Това е втори медал за момичетата на Весела Димитрова от Световната купа в Баку през този уикенд. Те се пребориха за бронзовите отличия в многобоя в събота, а по-рано днес останаха на крачка от подиума във финала на пет топки.
Без медали за Тасева и Калейн на финалите в Баку

В индивидуалната надпревара Катрин Тасева и Боряна Калейн останаха без медали.

Това беше последната проверка за националния ни отбор преди европейското първенство, което ще се проведе от 16 до 19 май отново в Азербайджан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

До 2

преди 4 години

В кой век живееш бе,Мюмюне?Как виждаш девойките в спортни екипи като полуголи жени,извратен и примитивен човеко? Точно такива същества като теб правят зловещи золуми,по цялото земно кълбо.Какви са тези вашите безчовечни мозъци бе ,въобще такива като теб ,човеци ли са ?

2

Анонимен

преди 4 години

Не е ли унизително да карат момичетата да танцуват полуголи пред опиянената публика и то срещу пари и злато ? Жената трябва да си седи в къщи и да си гледь децата, а не да ходи по света като панайрджийска мечка и да върти бухалки.

1

АТАКИСТ

преди 4 години

Джагали, вие кога ще имате световни шампионки в художествената гимнастика? Кажете, рязaни потурчени бургии?Браво, български момичета!Гордеем се с вас!

fallback