Снимка: БТА
fallback

Националният селекционер Петър Хубчев сензационно може да поеме Левски до броени дни, съобщава Топспорт.

Според информацията бившият защитник ще се раздели с националния отбор още тази вечер след мача с Косово и ще поеме "сините" за двубоите в първата шестица на родното първенство, които започват този уикенд.

Петър Хубчев се е понравил на новите собственици на Левски със смелостта си да налага млади футболисти в националния  отбор. Освен това той има успехи в родния футбол, след като е носител на Купата и Суперкупата на България с Берое. Хубчев изведе до финал за Купата е непретенциозния отбор на Черноморец Поморие през 2010 година.

На сегашния старши треньор на "сините" Георги Дерменджиев ще му бъде предло­жен да остане в клуба, но с друг пост.

Ако промените станат факт, за мястото на Хубчев е гласен Красимир Балъ­ков. На 52-годишния наставник ще му бъде позво­лено за остане треньор на Етър до края на първенството. Следващите квалифика­ции на "лъвовете" са след края на шампионата, та­ка че няма да има проблем Бала да заема и двете длъжности.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

комитата

преди 5 години

то на Левски смао аз не съм бил треньор

16

aaa

преди 5 години

Този слух най-вероятно го пускат онези оранжевите, начело в Чичовото.Това са прийоми на куминистите. А какво целят - нямат идея, ей така за спорта. В кръвта им е тия партизански номера

15

Анонимен

преди 5 години

Няма голямо значение кой ще е треньор. Истината е че вече сме много далеч от големия футбол и с тези смешни играчи ставаме за спаринг партньор на средняшки отборчета. Последните три дни изгледах 6 квалификационни мача. Всеки един от тях беше много над нивото на срещата между България и Черна Гора и като качество и като бързина и като тактическа постройка и идея. При нас е хаос и мърлявщина по всички линии. С такива играчи и такава бездушна игра, нямаме място на никакво първенство.

fallback