Снимка: БТА

Дебютът на Славиша Стоянович начело на "Левски" ще бъде на негостоприемния стадион във Враца срещу новака "Ботев", съобщава "Труд“. Двубоят е от 3-ия кръг на Първа лига и е на 5 август.

Така по всяка вероятност Тодор Симов ще изведе "сините" и в предстоящата среща с "Черно море" за първенство, след като стори същото и при успеха над "Ботев" в Пловдив с 1:0.

Опитният специалист има неотложна работа в Любляна, където е в момента и ще остане в родината си до събота, когато се очаква да тръгне окончателно за София. Именно през уикенда 48-годишният бивш селекционер на Словения трябва да се запознае с играчите на "сините".

До момента той не се е срещал с тях, въпреки че бе на базата на клуба в събота, когато стартираха и преговорите между двете страни.

До официалното поемане на тима от Стоянович, тренировките ще продължат да бъдат водени от тандема Тодор Симов-Георги Тодоров.

В същото време ръководството на клуба продължава да работи по окончателната раздяла с досегашния специалист Делио Роси. На италианеца му бе съобщено,че е освободен в сряда, по-малко от 24 часа след отпадането от „Вадуц“ в Лига Европа. Но вече близо седмица вървят преговорите за условията по прекратяването на договора му.

Очаква се освен нов треньор, тимът да бъде подсилен с едно или две попълнения до края на лятото.

Всички новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase