Снимка: pixabay

Продукти:

1 пакет паста едри мидички
400 г бейби спанак
200 г пармезан
1 чаша готварска сметана
1 чаша извара
2-3 супени лъжици зехтин
Сол
Черен пипер
Риган
 
Приготвяне:
 
Сварете пастата в подсолена вода. Отцедете я от водата и оставете настрана. Загрейте мазнината. Задушете в нея спанака, като разбърквате постоянно. След като омекне и слегне, добавете към него пастата, сметаната и изварата. Овкусете с подправките. Разбърквайте, докато се смесят всички съставки. Сервирайте с настърган пармезан.

Още вкусни рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase