Снимка: Булфото
fallback

Лудогорец постигна разгромна победа с 6:0 като гост срещу Етър в среща от 26-ия кръг в Първа професионална лига. Шампионите рано решиха крайния изход в двубоя на стадион "Ивайло" и не оставиха никакви шансове на тима на Красимир Балъков.

Още в петата минута Клаудиу Кешерю се разписа отблизо след асистенция на Върджил Мисиджан и заучено изпълнение на свободен удар.

В средата на първата част далечен шут на Чавдар Ивайлов премина покрай вратата на "зелените". Само две минути след това Мисиджан направи резултата 2:0 с техничен удар след извеждащо подаване на Марселиньо.

В 39-ата минута отново Мисиджан се разписа със силен удар след технично подаване на Вандерсон.

Малко след паузата Самб Бадара не успя да се възползва от грешка на Сисиньо, като ударът му беше спасен от вратаря Ренан. В 58-ата минута Абел Анисе със силен далечен удар реализира четвъртия гол във вратата на Етър.

В 74-ата минута румънецът Кешерю се възползва от нова грешка в отбраната на домакините и отново се разписа в мрежата зад Христо Иванов. Две минути преди края на редовното време влезлият като резерва Якуб Швиерчок вкара първия си гол с екипа на Лудогорец, оформяйки разгрома с 6:0.

Осмият пореден успех в шампионата направи Лудогорец лидер след края на редовния сезон. Разградчани имат актив от 66 точки на първо място. Етър заема 13-та позиция с 21 точки и ще играе във втората осмица в шампионата.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

dser

преди 6 години

gfan.in - most beautiful girls form the stadions

1

Анонимен

преди 6 години

Министър *** и съдийско стадо от Микре да ли пачанга 3х3 девет мача ще отнесекато Вутов и сие. Цяло Бе Фе Селовешко кебапче гнетета Европа чак разбраче литекс става цесе ка

fallback