fallback

Капитанът на Фиорентина Давиде Астори е починал от "спиране на сърдечната дейност по естествени причини", заяви прокурорът от Удине Антонио Де Николо.

"Странно е, че такова нещо се случва на професионален футболист, чието здравословно състояние се следи стриктно и не е имало никакви предупредителни сигнали", каза прокурорът.

Oще по темата
31-годишният италиански национал бе открит мъртъв в хотелската си стая тази сутрин. Отборът на Фиорентина бил в хотел в Удине преди гостуването си на Удинезе в Серия А.

Вратарят на Фиорентина Марко Спортиело видял за последно Астори жив снощи, докато играел видеоигри.

Собственикът на Фиорентина Андреа Дела Вале сподели, че капитанът на тима Давиде Астори в понеделник е трябвало да подпише нов договор с клуба.

"Когато си помисля за семейството и съотборниците му не знам какво да кажа. В понеделник щеше да подпише нов договор. Първоначално искахме да го направим миналия четвъртък, но беше отложено поради лоши атмосферни условия. Все още съм в шок", каза Дела Вале.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 6 години

Общото е, че профи спортистите ги принуждават да зобят като животни. Което, очевидно не е добре за здравето. Но естествено това е недостижима мисъл за билярдната топка, дето я имаш вместо мозък.

30

питащ до #29

преди 6 години

И какво общо имат американските и руски атлети.Или само искаш да покажеш , че имаш гънка за равновесие.

29

Анонимен

преди 6 години

Те и американските бегачи и бегачки горе-долу до към 30 изкарват. Това е, защото руснаците се допинговат, но ги удря тях. Някак си... Сигурно през мост на Айнщайн-Розен.

fallback