Снимка: Reuters
fallback

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна годината с трудна победа, след като заедно със своя партньор на двойки Райън Харисън елиминираха Лейтън Хюит и Джордан Томпсън с 6:3, 1:6, 10:5 в Бризбън.

Шампионът на сингъл от заключителния за миналата година Мастърс и неговият американски колега доминираха в първия сет, но след това играта им се срина и бившият №1 в света Хюит даде импулс в австралийския отбор.

В решаващата част Димитров и Харисън бяха безупречни, като в един от най-интересните моменти хасковлията изигра невероятно воле с гръб на мрежата, при което реализира точка с помощта на филето.

В следващия кръг Гришо и неговият партньор излизат срещу дуета Кирьос/Рийд, който също надви двойката Даниел/Инглот с 2:1 сета.

Още тенис новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Лет

преди 6 години

до 15Кой с какво се е изложил? Не виждам в статията да пише нещо по този въпрос.

15

Анонимен

преди 6 години

Райън Харисън е шампион от Ролан Гарос на двойки за 2017г. Проверявайте преди да се излагате

14

Анонимен

преди 6 години

Не става въпрос , че си хейтър или не желаеш късмет на Григор. Аз му пожелавам да е 1 , но ми се иска да е в сезон, когато да победи и Надал и Джокович и Анди Мъри. Това са топ играчи, които са утвърдиха с времето. Никой не мрази Григор. Но нека да има победи над топ играчи.Защото да си 3 в сезон,когато не играят големите си е чист късмет.Затова - на Григор ЧНГ и му желая супер победи и да е 1. Давай Гришо!!!!!

fallback