Снимка: Булфото
fallback

Един от твърдите титуляри на Лудогорец – Абел Анисе, даде интервю в родината си Мадагаскар, в което коментира предстоящите битки с Милан от 1/16-финалите за Лига Европа.

Халфът обяви, че разградчани са обнадеждени за сблъсъците, въпреки именития съперник, който в последните години се намира в сериозна криза.

"Лига Европа не е Шампионска лига, но беше късмет да се паднем с толкова голям отбор. Нашата цел е да стигнем възможно най-напред в турнира. Срещу Милан ще бъде трудно, но ние сме готови да се борим и да дадем най-доброто от себе си", демонстрира самочувствие Анисе.

Първият мач ще се играе на 15 февруари, а реваншът на "Сан Сиро" е насрочен седмица по-късно. Припомняме, че Лудогорец вече е елиминирал отбор от Серия "А".

През 2014 г. разградчани играха с Лацио в същата фаза на турнира и спечелиха с 1:0 гостуването си на стадион "Олимпико" в Рим, а реваншът в София завърши при драматично 3:3, което прати българския представител в следващия етап на турнира. Там "орлите" бяха отстранени от Валенсия.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

муспи

преди 6 години

Султан Ердоган ще дигне стохиледен стадион в Разград, при условие че Анадолец си промени тази просташка зелена униформа на червена с полумесец в областа на сърцето. Домусчиеф не вижда причина за отказ, - защо Барцелона може да играе с надпис - Обединени Емирати, а ние с тези зелени фланелки като че сме някой отбор от Зичбабве?

17

Анонимен

преди 6 години

Хм чеежко

16

дедо Ташунко

преди 6 години

"Крейзи форест" се вземат на сериозно. Родния футбол е от зле по- зле.

fallback