Снимка: архив, Булфото
fallback

Тервел Пулев продължава с превъзходното си представяне при професионалистите, след като постигна шеста победа от шест мача. Българинът накаутира още в първия рунд най-добрия грузински боксьор Михаил Куцишвили, с което регистрира и най-бързия си успех.

Този път Тервел се боксира в специална гала-вечер в памет на легендарния треньор Фриц Здунек. Тя се проведе под надслов "В чест на Фриц" в Нойщат-Гвеле, в близост до Шверин – градът, който в продължение на десетилетия се гордее с най-добрия клуб по бокс в цяла Германия, ръководен от самия Здунек.

Миналата събота Тервел спечели срещу украинеца Артьом Редко с технически нокаут в третия рунд в Берлин. Преди това той надделя последователно над Томислав Рудан с технически нокаут, Рамази Гогичашвили също бе нокаутиран в първия рунд, после Якуб Войчик падна с технически нокаут, а през лятото нокаутира Дражан Жанжанин.

Спортни новини четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Боби гибито свищов

преди 6 години

Ей ще те нокаутирам за 1 минута ти е много ела към Свищов в фитнес олип и виж питай за мен в фитнеса и ще ти се объркат представите за бокс дъна крушата като животно и ми викат тайсъна черната тупалка на стоян ников визика на аполон и бързина на комар бия ги като шкембе у довар такива аматиорчера

16

Анонимен

преди 6 години

Физиономия преди среща с пенсионера Джордж Форман ;)Физиономия след среща с пенсионера Джордж Форман ';(

15

Анонимен

преди 6 години

Или срещу пенсионера Майк Тайсън - може и без уши да останеш.

fallback