Снимка: Булфото
fallback

Тервел Пулев продължава да записва победа след победа на професионалния ринг. Този път той се наложи над украинеца Артьом Редко.

Toва е и пети успех на българина от пет мача на професионалния ринг, като по този начин той усилено върви по стъпките на своя батко Кубрат, който в момента е сред най-добрите в своята категория - тежката.

Като цяло нашенецът започна много активно срещу най-опасното препятствие в кариерата си до момента и налагаше украинеца със здрави удари още от самото начало.

В третия рунд Тервел притисна Редко в ъгъла и започна да му нанася удари, а това наложи съдията да раздели двамата. При подновяването на играта обаче българинът прати своя противник в нокдаун след нова серия от тежки удари.

В крайна сметка реферът нямаше друг избор освен да прекрати срещата и да отсъди победа в полза на малкия Пулев.

Още новини от спорта, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Klips

преди 6 години

3 runda...a, kratko video...

42

До 40

преди 6 години

Пич, много интересна гледна точка имаш. Според теб професор = извънземен или на член на кралско семейство или как?Само човек който уважава народа може да му каже истината в очите, ако не му пука ще си топа топката, ще си прави кинтите и ще го боли сапа да рискува всички да му се нахвърлят за една реплика- истина

41

художника

преди 6 години

А бе "разбирачи", работата на Пулев/младши и старши/ е да се боксират и според мен го правят добре. Що не коментира някой ВАШАТА работа бе? Еми няма кой, те това е - примирете се ЛУЗЪРИ!

fallback