Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Премиерът Бойко Борисов заяви, че базата на ЦСКА си остава за клуба и за нищо друго не може да се използва.

Борисов коментира темата за предстоящия търг за стадион Българска армия и базата в Панчарево по време на официалното откриване на основно реконструираната и обновена зала "Асикс Арена" /бивша Фестивална/ в София.

"В отношенията на феновете не се меся. Базата на ЦСКА си е на ЦСКА, и за нищо друго не може да се използва. Вървят много добре в шампионата, това, което ние трябваше да осигурим, е спокойствие и възможности да се развива клубът", каза Борисов и допълни, че отборът им върви повече от добре.

В отговор на журналистически коментар: "те май са два", Борисов каза, че ЦСКА е клуб, който може да поддържа и три, и четири отбора винаги.

По думите му ЦСКА навремето е имал отбори, в които всичките са били национали и резервите им също.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСамо че тебе никой не те *** да те пита за това.То и ако от такиваТЪПАНАРИ зависят тези теща, тежко и на планетата земя.

27

СЪЩИЯТ

преди 6 години

До Няма вече дербиАма тебе кой те пита.За нас феновете на ЦСКА има пък за теб като нема недей да ходиш НА МАЧ бе.НИКОЙ НАСИЛА НЕ ТЕ КАРА.

26

Анонимен

преди 6 години

Собствениците на ФИРМИТЕ, които издържат ЦСКА и стопанисват стадиона: "ПФК ЦСКА АД" и "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" са едни същи, както преди, така и сега ! Дори Голяма част от футболистите, старши треньора, капитана, техническия директор и помощниците бяха същите. За феновете на ЦСКА, ЦСКА си е един и същ. В хода на шампионата беше нормално да се потърсят по силни футболисти и треньори, защото ЦСКА вече не беше в Аматьорския футбол и търсеше бързи резултати. ЦСКА си е ЦСКА независимо от вратичките, които за

fallback