Снимка: БТА
fallback

Лудогорец изпусна нелепо Брага и врътна само домакинско реми 1:1, макар че водеше в резултата и бе по-дейният отбор на терена. Това стана в среща от Група 'С' на втория по сила европейски турнир, която се игра на "Лудогорец Арена" в Разград.

Първото попадение в мача бе дело на Марселиньо, който реализира в 68-ата минута на срещата, но гостите изравниха в 83-ата чрез Франсержо.

Като цяло "орлите" стояха добре на терена, но изпуснаха с лекота няколко добри шанса.


След тази среща родният шампион е лидер в своята група с актив от 8 точки, докато иберийците са втори с точка по-малко.

При успех тази вечер "орлите" щяха да са на прага да се класират за директните елиминации.

Подробности за мача на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 6 години

До до бфсnaziiiiii ?

31

до 26

преди 6 години

Ама да забранят и отборите от София да взимат най-добрите играчи от отборите извън София и да видим тогава колко ще е забавно.Да видим школите им работят ли въобще и колко бой ще изяждат при всяка среща извън " софийските дербита ".

30

Анонимен

преди 6 години

Удоволствие беше да гледаш Лудогорец как играха , как упражняваха преса още в половината на Брага , как се бореха за всяка първа топка и как влизаха с нужната доза агресия , когато португалски играч беше с топката.Още по-голям кеф доставяше пълното надиграване над португалците и особено първото полувреме я докараха дотам човек да си мисли , че са поне с двама човека повече или , че Брага не знаят за какво са на терена.Български отбор да играе така убедително не се беше случвало скоро.Браво!

fallback