Снимка: архив, Reuters
fallback

Най-добрият български тенисист Григор Димитров разкри, че класирането му за първи път на финалния Мастърс е един от най-великите моменти в неговата кариера.

Това стана факт след ранното отпадане на Сам Куери на турнира във Виена. Вчера Асоциацията на професионалните тенисисти официално потвърди, че Григор и Марин Чилич ще играят в английската столица.

"Здравейте, хора. Много съм щастлив, че се класирах за Nitto ATP Finals. Това винаги е било моя цел и когато вчера разбрах, че се е случило, изживях един от най-великите моменти в моята кариера досега. Благодаря на всички за подкрепата, гледам с очакване към момента, в който ще играя пред вас. Ще се видим в Лондон", сподели първата ни ракета.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Жечо Жечев

преди 6 години

Да ви кажа, тази година Григор спечели Мастърс турнир в Синсинати от серията 1000. Не се изказвайте неподготвени. Тенисът е игра за интелигентни хора и да я практикуват и да я гледат. Тези, които се изказват неподготвени беш в хралупите на село.

21

Т

преди 6 години

Има нещо сбъркано в АТП класирането!Незнам ,но да си сред първите 8 ,а да нямаш един Мастърс е смешно!Оправданието е че няколко души бият наред и вземат медалите!Ама пак е странно!

20

Анонимен

преди 6 години

Добре че толкова водещи състезатели се контузиха, та да дойде ред, след 8 години мъки в тура, и на наш Григор да играе в Лондон.

fallback