Снимка: Reuters
fallback

Григор Димитров отново загуби от Рафаел Надал, като този път това стана на 1/4-финалите от силния "Мастърс" турнир от сериите ATP 1000 в китайския мегаполис Шанхай.

Матадора спечели след 6-4, 6-7(3), 6-3 и по този начин се класира за 1/2-финалната фаза на турнира, където ще срещне хърватина Марин Чилич.

Това бе и 10-и успех за испанеца над нашето момче. 

Хасковлията отново демонстрира добър тенис, както в миналата среща, но опитът и може би късметът не му достигнаха да напипа верния ритъм в третия сет и да се справи по-добре в първия.

Подробности за мача четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Анонимен

преди 6 години

do 97 Нямам търпение до 28- ми октомври. Нещо уникално прави нашия Кубрат- 2 пъти да се биеш със световен шампион за световни титли в тежка категория. Едва ли в нашия живот повече ще видим такъв българин. Все едно да видим пак националния ни отбор по футбол да стигне 4-ти в света и голмайстора на световното да е българин, както Стоичков.Дано Господ пак е Българин! Друго не мога да кажа.

90

Янчо

преди 6 години

Мачкай Кобра!!

89

Кольо

преди 6 години

До ПетърчоИ какво ако не постигне повече? На теб ясно ли ти е, че в този труден индивидуален спорт сме имали най-много един тенисист в топ 100 в цялата ни тенис история при мъжете, а Григор е сред най-големите, нещо изключително за нашата много бедна и изостанала държава, за жалост пълна с злобни и завистливи човечета.

fallback