Снимка: БТА
fallback

Лудогорец врътна 0:0 при визитата си на турския вицешампион Истанбул Басакшехир в среща от Група "С" на Лига Европа, която се игра на стадион "Фатих Терим" в турския град.

Гостите, които бяха водени от Херо, показаха много добър футбол в доста моменти от мача и дори при повече шанс имаха възможност да се поздравят и с победата в двубоя.

Преди мача домакините бяха изявен фаворит за успеха, а "орлите" - тотален аутсайдер, но въпреки това по-големият опит на разградчани в крайна сметка си каза думата.

След ремито си и двата тима имат по 1 точка в класирането.

Как премина срещата в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

муспи

преди 6 години

Браво на статията - най после да видя как се казва този азиатски отбор. Многозначителното мвълчание напираше че е Бешикташ, а то било нещо напълно неизвестно.

12

Коефициент - УЕФА!

преди 6 години

Цитат:/преди мача домакините бяха изявен фаворит за успеха, а "орлите" - тотален аутсайдер,/Глупости, Лудогорец е по-добрия отбор. Вижте коефициентите на уефа!За някой е трудно да повярват че нещо в България е по-добро от друго нещо в чужбина, но да, такива са фактите!Все пак 0:0 на чужд терен е добър резултат. Гостуванията край босфора от край време са трудни за много отбори.

11

Аз

преди 6 години

Аз чух едно-две български имена по време на мача? Кой викате български отбор играл?

fallback