Снимка: Bulphoto.com
fallback

Два месеца са напълно достатъчни за подготовка за мача на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа за титлата в тежка категория, версия на Международната боксова федерация IBF.

Това заяви един от промоутърите на Кубрат Пулев - Кале Зауерланд по повод несъгласието на Пулев с датата за провеждане на мача. 

Както е известно, българският боксьор реагира остро заради липсата на комуникация с промоутъра и бе категоричен, че се нуждае от повече време за подготовка.

Зауерланд е постигнал договорка за мач Пулев - Джошуа на 28 октомври, като вариант за място на провеждане е Кардиф, както и Лас Вегас.

"Споразумението за мач срещу Джошуа е за края на октомври. Това са два месеца за подготовка. Определено са достатъчни. Все още преговаряме къде да се проведе срещата - в Кардиф или Лас Вегас", коментира Кале Зауерланд в кратко изявление пред Нова тв.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Тцццццц

преди 6 години

Брех, тука пак се е напълнило със хора с малки п ишки. Момчета, или там каквито се водите, като плювнете два три пъти по един шампион, анонимно разбира се п ишките няма да ви пораснат и ще останете същите непрокопсаници! Да се знае!

33

марко

преди 6 години

Само прякора му е страшен ,,кобра " , ударите аматьорски , липсва нокаутиращ ,завършващ удар , иначе добра игра с краката , а трябва и с ръцете и главата .

32

Анонимен

преди 6 години

кобра бягаи ..тоя *** ще те остави в корито за цял живот ...ще те направи на мики маус още в 1 рунд...досега с пропаднали тюфлеци беше лесно а....СТРАХ А....***...

fallback