Снимка: БТА
fallback

Ивет Лалова не успя да се класира за финала на 100 метра на световното първенство по лека атлетика в Лондон.

В първата полуфинална серия Лалова завърши седма с време 11.25 секунди, което бе най-добро време за нея през сезона.

Най-добро време в първия полуфинал даде представителката на Кот д'Ивоар Мари Жосе Та Лу, която пресече финалната линия за 10.87 секунди, което и за нея бе най-добро постижение за сезона.

Втора остана олимпийската вицешампионка Дафне Схиперс от Холандия, която финишира за 10.98 секунди.

Представителката на Ямайка Илейн Томпсън постигна отличен резултат във втория полуфинал, след като финишира за 10.84 секунди. Втора завърши бразилката Росамджела Сантос, която постигна време от 10.91 секунди.

В третия полуфинал най-бърза бе американката Тори Бауи, която нямаше никаква сериозна конкуренция и с лекота постигна 10.91 секунди. Място във финала намери и втората Мюриел Ахуре от Кот д'Ивоар, която постигна резултат от 10.99 секунди.

Последните две участнички във финала са Мишел-Лий Ахие от Тринидад и Тобаго с време 11.04 секунди и сънародничката и Кели-Ан Баптист с 11.07 секунди. Те се класира по време.

Финалът е тази вечер в 23:50.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Батето

преди 6 години

Е докога да носи на гръб лебоядците от Федерацията !!!

14

Анонимен

преди 6 години

Отдавна е за пенсия!

13

no name

преди 6 години

Ако някой от пишещите/плюващите си беше направил труда да гледа бягането снощи, щеше да чуе от коментатора, че Ивет този сезон се готви за бягане на 200 м и там се очакват по-добри резултати. Бягането на 100 м. не й е приоритет на това състезание и в интервю е казала, че не очаква нищо. Всяко място по-напред е добре дошло, но дотам. т.е. не си хвърля силите за този старт. Цяла година се е готвила за другата дисциплина, а тренировките за 100 и 200 м. са абсолютно различни. И спрете да плюете

fallback