Снимка: архив Reuters
fallback

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев ще е следващият съперник на световния шампион Антъни Джошуа, обяви промоутърът на британеца Еди Хърн.

Пулев е претендент за пояса на IBF, който е притежание на Джошуа. Той е световен шампион в свръхтежка категория и на WBА, откъдето излязоха с ултиматум за започване на преговори за мач срещу претендента Луис Ортис от Куба.

"Очевидно сега на Джошуа предстои да се боксира с Пулев и Ортис. Преди време Ортис бе обявен за задължителен претендент, но ние вече имаме подписана договореност, че при положение, че Кличко не поиска реванш, Пулев ще е следващият съперник на Антъни. Тъй че бих казал, че редът е такъв - Пулев, Ортис и ако Дионтей Уайлдър все още е носител на пояса в WBA, следващото лято може да има мач с него", каза Хърн, цитиран от "24 часа".

Още новини за спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

мъде

преди 6 години

До NICKнито е елитен нито има шансовеняма да го подкрепя защото не е достоен човек *** селянин който само ни излага хората го хейтваха след мача на кличко не защото изгуби а защото след това се държа като *** селянинако се беше държал мъжки и достойно никой нищо нямаше да кажезамисли се по тоя въпрос преди да пишеш глупости

21

мъде

преди 6 години

До Анонименахахахх елитен друг пътна това ниво в ранглистите е защото има добри мениджъри които му подбират лесни и слаби противнициот 26 мача има 3-4 добри противниканека се бие с поветкин или дейвид хей или уайлдър и да видиш кво ще го направят

20

Анонимен

преди 6 години

Колко елитни спортисти ни останаха - нека да ги подкрепяме, не да ги плюем. А анализите - след мача. За подготовката - има си треньорски щаб! Едва ли разбираме повече от тях, въпреки, че и мен ме сърби езика да давам съвети.

fallback