Снимка: Булфото
fallback

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев логично беше разочарован след отпадането от Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Разградчани спечелиха с 3:1 у дома, но заради загубата с 0:2 в Израел отпадат и ще играят в плейофите на Лига Европа.

Oще по темата

"Много силен мач, тактически мач, но една грешка доведе до гол, който им даде достатъчна преднина. Имахме положения, но това е. Всеки може да направи грешка, но тази беше фатална. Грешките в общия сблъсък? Винаги съм казвал, че който направи по-малко грешки, той ще бие. Контролирахме събитията, те се опитаха да разиграват, но овладяхме тази тяхна инициатива. Вкарахме достатъчно, три гола би трябвало да ни класират, но една грешка реши всичко. Това е", коментира той.

"Да се надяваме, че отборът ще играе в групите на Лига Европа", заяви Дерменджиев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Gamer

преди 6 години

Gel Over!!!

10

късметлия

преди 6 години

късмет съдия късмет е все някога ще свършат

9

Анонимен

преди 6 години

Чичо Гошо не разбра ли, не е важно с колко гола ще биеш, а да продължиш. Кога италиански отбор, водещ с преднина ще се остави да му вкарат баланески гол? Никога!!! И тази не изгряла звезда Кафу, защо не продадоха когато даваха пари за него? От лакомия не го продаде Гелосания. Лаком г/з глава затрива е казал народа. И какво българско има в този отбор? Домакина и шофьора на рейса. Останалото е от Бангладеш и Пакистан. Едно нормално лице на бял човек не можеш да видиш. Но, нищо де, вървят напред.

fallback