Снимка: архив, БулФото
fallback

"Лудогорец" ще използва услугите на правителствения Авиоотряд 28, за да пътува до Израел, обявиха от клуба.

Причината е, че заради натоварения трафик в туристическия сезон, шампионите нямат друга алтернатива, за да стигнат навреме за мача от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу "Апоел" Беер Шева.

Те ще излетят за Израел утре, 24 юли в 9:30 ч. от летище "Варна".

Ръководството на тима изпрати благодарствено писмо да министъра на младежта и спорта Красен Кралев, който съдействал на тима.

Разградчани излизат срещу "Апоел" Беер Шева в третия предварителен кръг на Шампионската лига, след като отстраниха "Жалгирис", припомня bTV. Срещата с израелския отбор е в сряда, 26 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 6 години

И как точно Кралев е съдействал. Негов ли е самолета или някой друг е разпоредил да се пътува с него.

20

Анонимен

преди 6 години

ФК Лудогорец има достатъчно пари и нужда от свой собствен самолет. С него могат да летят до София и за европейските мачове. Може да бъде използван от фирмите на собственика на отбора, когато няма други мачове. Собственикът на Лудогорец разполага с личен самолет само за да задоволява егото си. Намирам за абсурдно държавна машина с подобни добри летци да бъде ангажирана за нещо, което не е жизнено необходимо, въпреки че от Лудогорец са си платили за услугата

19

nina

преди 6 години

До БАБА КУНА /4/:...не се бойте, "За плащането не се безпокойте-Лудогорец" имат пари."Ами те затова имат пари-защото само вземат, без да дават.

fallback