Снимка: Instagram
fallback

Целта ми е да се върна в националния отбор. Говорих с треньорското ръководство неотдавна и се надявам да бъда повикан отново много скоро. Това, че вече играя в "Лозана", ми дава повече шансове. Макар че не всичко е в мои ръце, треньорите ще решат, но поне знам, че ще наблюдават изявите ми през сезона. Швейцарското първенство е силно. Много играчи преминават от него в по-големи шампионати след това. Радвам се, че дойдох тук.

Това обяви пред местни медии новият български нападател на "Лозана" Валери Божинов, цитиран от 24 часа. Той пристигна в този отбор, след като се раздели с китайския втородивизионен "Мейджоу Хака".

"Треньорът Фабио Челестини ми каза, че иска отборът да контролира владеенето на топката, да играе по тревата с бързи пасове, а това е стилът, който ми пасва. Засега всичко е точно така, както говорихме и затова съм още по-доволен. В "Лозана" има много добри млади играчи, които имат страхотни технически способности. Треньорът искаше в състава да има и няколко по-опитни футболисти като мен, които да бъдат като ментори на младите. Това ще бъде моята роля. Естествено, и да вкарвам голове", казва още Божинов.

За последно той игра за националния през пролетта на 2015 г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Лично Меси е поканил Божинката на сватбата си, за да му изпее последният една песен!

7

Анонимен

преди 6 години

този наглец иска и договор и след това компенсации от 1 милион ако не го включат. Така си изкара той футболната кариера...с тези които са се вързали с него

6

Искам да знам

преди 6 години

Ще се събират ли си Николета пак ?

fallback