Снимка: архив "Булфото"
fallback

Родните волейболни национали загубиха с 1:3 гейма от Аржентина решаващия мач от груповата фаза на Световната лига.

Нашите се нуждаеха от успех на всяка цена, за да завършат в първата шестица на крайното класиране, но те така и не се справиха с тежката задача и в крайна сметка няма да играят на финалите, пише gol.bg.

Домакините играеха без никакво напрежение, тъй като мачът нямаше никакво значение за тях, докато "лъвовете" бяха на другия полюс и в крайна сметка това си пролича.

Като цяло нашите момчета се справиха много мъжки в гейм номер 3 и дори успяха да го спечелят, а в четвъртия също на моменти играха много силно.

Имахме преднина и силни моменти и в последния гейм, но в крайна сметка домакините го взеха и си спечелиха и мача.

Още за двубоя четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

тоши

преди 6 години

Всичко е закономерно.Няма как с тези изхабени ,уморени ,пренавити и малко лигавщина да ни даде място при силните за деня.*** си е *** и бързо се самозабравя.ТЕ СЪЩО.

26

Петърчо

преди 6 години

Треньора е виновен! Ако им беше говорил "Отпуснете се" щеше да се отпуснат от напрежението и да спечелят. Ако им беше говорил "Стегнете се" щеше да се стегнат и да спечелят. Той пък им крещял "Напънете се" те са се напънали и са се ***. Много шум че били Русия, Бразилия, Сърбия... и на края пак ще гледат финалите на телевизорите си вкъщи. Жалко, и волейболистите започнаха да приличат на Гришо. Уж голям потенциал и на края пак нищо. А времето си минава и със сигурност по-млади няма да станат.

25

DEVSADIVTAME

преди 6 години

Като писах вчера че нашите " лъвове " на умрело куче нож вадят а на силните - лягат ми цъкахте минуси и голям го вадехте ! Е кажете сега за " лъвската " загуба на нашите световни загубеняци ?

fallback