Архив: Reuters
fallback

Григор Димитров стана за смях, след като загуби в първия си мач от тенис турнира в Щутгарт.

Намиращият се на 155-ото място в световната ранглиста поляк Йержи Янович надви хасковлията след 7:6(4), 6:3.

Нашенецът бе абсолютен фаворит за победата в този мач и дори според букмейкърите бе фаворит и за трофея след сензационното отпадане на Роджър Федерер.

В крайна сметка обаче отпадна във втория кръг, в първия си мач от сезона на трева.

Това е и втората победа на Йержи над нашенеца.

Първият сет премина без пробиви и в крайна сметка се реши след тайбрек, в който полякът достигна до ключов минипробив за 5:4 точки, а след това си взе двете точки на свой сервис и взе частта.

Вторият сет бе решен след пробив в осмия гейм, след като преди това в тилдановия Йержи спаси три точки за пробив.
 

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 6 години

Тези които защитават *** като "Матросов на бруствера" са достойни за ОТВРАЩЕНИЕ.То бива прсоти хора ама вие минавате всякакви граници.

23

Янович

преди 6 години

Янович беше 14-ти в света в края на октомври 2013 година, след което се контузи и затова е сега 155-ти, а през декември 2016 беше стигнал до 282-ро място. Сега се е пооправил от контузията и се опитва да се върне в класацията там, където беше преди контузията. Да се гледа само сегашното му място в класирането е голяма неумност. Колкото до нашия Гришо, според мен много трудно играе срещи гигантите в тениса, а Янович е един от тях - 203 см висок с много силен сервис.

22

ЧИЧО

преди 6 години

В Париж падаше заради настилката! Чакаше тревната настилка в Щутгарт, която била неговата...! Пак нищо! Ако смяташ да си в световния тенис елит и държиш на името си и мястото/12/ в ранглистата, според мен не можеш да си позволиш падане от 300, 200 или 100-ния ! Явно наш Гришо е най-добър на КРИВАТНА настилка. Успех с криватните партньорки!

fallback