Снимка: БТА
fallback

Витоша Бистрица - отборът, за чиито ветерани играе и премиерът Бойко Борисов, сътвори истински подвиг.

Футболистите на Костадин Ангелов спечелиха баража за влизане в Първа лига и за първи път в историята си ще участват в родния футболен елит.

В директен спор за място сред най-силните, бистричани победиха късно снощи с 1:0 Нефтохимик. Така от следващия сезон Бургас остава без отбор в първия ни ешалон, след като "шейховете" ще трябва да играят във Втора лига.

Преди началото на мача отборът на Витоша бе награден за третото място във Втора лига. Футболистите и треньорите на тима от Бистрица получиха медали и купа.

Как се разви мачът четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 6 години

Левски пак са нвдоволни що не си гледат мача аз тая вечер ще подкрепям верея и дано ги бият да станат за резил и да се осъзнаят чв бфс работи за тях а не за цска или които ида било отбор и пожелавам на витоша бистрица да ги бият догодина

30

Анонимен

преди 6 години

ДО 25Витоша Бистрица е подставено отборче, донор на делиорманците, не забравяй, че Киро Гела и ББ са отдавнаа първи дружки, произвеждащи и пласиращи амфетамини, с помощта на бившя шеф на ГДБОП Флоров , така че не очаквай тук да са конкуренти, при ББ Домуса и Перукарят всичко е голяма далавера ( меко казано)

29

диктатор

преди 6 години

как пък се намериха толкова кияци,калмуци и кудуци със висшата способност да коментират,като най им отива да си лочат помия от копанята,та да им плющят ушите като на 200 килограмов нерез с непреодолимото желание да гризе тикви,за да стане по коледа на дебели тлъсти пържоли.

fallback