Снимка: архив, Reuters
fallback

До две седмици ще се знае дали Владимир Кличко ще се съгласи на реванш с Антъни Джошуа. Със сигурност Антъни запазва пояса на IBF при подобен мач, въпреки че имаше заплаха той да му бъде отнет. Ако Кличко се откаже, то Джошуа ще се бие с Кубрат Пулев през есента на стадион "Милениум" в Кардиф, категоричен е мениджърът на шампиона Еди Хърн.

Кличко е на почивка със семейството си и ще реши бъдещето си като се прибере. "Ако каже, че не иска реванш, със сигурност ще се бием с Пулев. Говорих с мениджъра му Бернд Бонте няколко пъти. Той ми каза, че му трябват 2 седмици със семейството и ще вземе окончателно решение. Сега разглеждам опциите за реванша, защото трябва да имаш идея за дати и различни места", заяви Хърн.

В момента Хърн преговаря с Кардиф, казиното MGM в Лас Вегас, Китай, Дубай и Катар за домакинство на реванша, пише "24 часа".

"Всичко трябва да е ясно до края на юни", казва Хърн. Той е сигурен, че дори да има реванш това не застрашава титлата на IBF. Кубрат Пулев е задължителен претендент точно на тази федерация.

"Говорим с мениджъра на Пулев Кале Зауерланд. Познаваме се прекалено добре. Ще трябва да се бием с Пулев рано или късно. Ако не сега, то веднага след мача с Кличко", категоричен е Хърн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

стбдфбсдфб

преди 6 години

Днес четох коментарите за Пулев и Кристиян Костов и се отвратих от глупостите, които пишете. Омразата обединява мнозинството от българите, много жалка работа, не ви прави чест.

25

пате

преди 6 години

Кобрата ще премине на следващо ниво - шампион небесна категория.Там на небето ще чака реванш с Кличко и Джошуа

24

пат

преди 6 години

На мача с Джошуа патриарха ще има безплатен билет, за да може след първия рунд да направи опело за наш Пульо.Почивай в мир Пульо

fallback