Снимка: Монитор
fallback

Остава тежко състоянието на европейският ни шампион по карате Тодор Събев. Той е с мозъчен кръвоизлив, но без опасност за живота.

Каратистът е контактин, в съзнание, вече говори.

Събев бе ударен от съперник на първенството в Суботица, Сърбия, след края на мача, а правителството изпрати самолет, за да го прибере у нас.

Oще по темата

"След последния съдийски сигнал Тодор Събев получи нерегламентиран удар от съперника, който беше с около 30 килограма по-тежък от него. Вследствие на това Събев получи хематом и беше приет в местната болница, след което го преместиха в Белград.

Транспортиран е със самолет до Военномедицинска академия. Той е контактен и е в стабилно състояние. Няма опасност за живота, заяви снощи  каквато имаше вчера вечерта", каза снощи треньорът на националите по Шотокан Карате-До Димитър Тодоранов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Манафов

преди 6 години

Синко Гюнтере, ти обикаляй баните, чалготеките и Спартакус, па критикувай простотията.)

30

Гюнтер до 19

преди 6 години

Няа никаква жалост и милост.В зверилника трябва,да,си звяр Това хич не ми пука,щото на такова място живея ,на лицемерни прримати и агресивни неграмотни чалгаджии..И едно научих за 30години,няма нищо случайно в Бг,и на никой за никого не пука,и че за 30сребърника тук и майцето си продават..всичко е гнилоч тотална!!!

29

Кривондел

преди 6 години

Извод - в България санитарна авиация...няма...Добре де, при толкова много отдалечени села и намаляващ брой болници, не е ли редно да имаме 3-4 хеликоптера с екипи? Не струва толкова много, като се замислите.

fallback