Снимка: Facebook
fallback

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев поздрави щаба и играчите на клуба по случай шестата поредна титла на България, която "орлите" спечелиха.

В официалния си профил във Facebook бизнесменът публикува няколко изречения, адресирани до отбора и привържениците.

"Шампиони, шампиони…! Момчета, браво! Сега шампанското е най-сладко за всички в "Лудогорец". Поздрави на всички привърженици!!!", написа Домусчиев часове след победата на разградчани над "Локомотив" Пловдив.

"Лудогорец" може да се поздрави като шампион 5 кръга преди края на шампионата.

"Зелените" са недостижими на върха с актив от 75 точки. Титлата е шеста поредна за тима, който през настоящия сезон игра в груповата фаза на Шампионска лига и на 1/16-финал в Лига Европа.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

Баси отбора от мигани с два автобуса публика, в един град който го няма и на картата. Пазарува Гела и съдиите му играят по свирката. ЦСКА два пъти надигра това прехвалени и прескъпо отборче но Гела се беше подсигурил с платени съдии. сравнете парите дадени за двата отбора и ще видите, че ако не са други фактори, Гела ще гледа турнирите през крив макарон.

14

Анонимен

преди 6 години

Няма толкова отвратителен отбор като този на Гелосаният Домус!! Купил е БФС, съдии, комисии, само отбора от мигани да е шампион. Развивал българския футбол, къде в Разград? Едно село от градски тип с две каруци публика. С далаверите които прави печели за себе си но губи българския футбол. Дано не се класира изобщо в турнирите.

13

Рафа

преди 6 години

БРАВО ЛУДОГОРЕЦ! ПОНЕ ВИЕ СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА. ВСИЧКО ДРУГО Е МАФИЯ, МУТРИ И БЕДНОСТ!

fallback