fallback
 

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov Videos (@grigorvideos) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Григор Димитров изпитва трудности по време на мачове, но не и в танците.

Първата ни ракета показа атрактивни движение по време на благотворително мероприятие и бързо се превърна в основна атракция на празника.

Каузата на събитието в Монте Карло бе, за да се съберат средства за борбата с рака.

Последователи на Гришо в социалните мрежи пък се пошегуваха, че е научил движенията от своята приятелка Никол Шерцингер, която бе танцьорка преди да започне кариерата си като певица, припомня BTV.

Димитров отпадна още във втория кръг на турнира в Монте Карло от квалификанта Ян-Ленард Щруф.

Следващият турнир на българина, който ще му донесе точки за световната ранглиста е надпреварата в Мадрид, която стартира на 8 май. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Не се заблуждавайте, че нашият преследва топ 5. Не му и трябва. В топ 20 му е идеално. Прави си по $50-60.000 на турнир, отделно му капят още толкова на месец от договри за спонсорства и реклами. Така че не го мислете много какво, кога, и с кого прави извън корта! Освен това не се сещам за друг наш спортист с такива успехи и толкова напред в класацията!

11

Анонимен

преди 7 години

А къде е леля му, защо не танцува? Тя май се притеснява да се появява с него заради контраста. Е, какво пък толкова, всичко има по света. Не един е изпуснал питомото за да гони дивото.

10

спортис

преди 7 години

Многознайковците нека ми изброят български спортисти в топ 12 в света в наше време и дали имаме друг тенисист, който да се е приближил до първите 100 в ранглистата. Какво толкова ви дразни Григор не мога да разбера. Като сте толкова умни и способни и талантливи -покажете го в живота, ане пръскайте жлъч и отрова около вас.Като чета постовете имам чувството, че никой не е достоен за вас-нито Стоичков нито Бербатов .,нито Пулев. Приемете , че това са възможностите им и това могат да направят .

fallback