fallback

Общ преглед

Кубрат Пулев победи американеца Кевин Джонсън в срещата за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация. Българинът надви противника си след 12 пълни рунда и единодушно съдийско решение.

Oще по темата

С успеха Пулев вече е официален претендент на Международната боксова федерация в тежка категория, а за шампионския колан той ще се срещне с победителя от днешния двубой в Лондон между Антъни Джошуа и Владимир Кличко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Кличко фен

преди 6 години

Мача го дават само по sport+HD ( sport plus HD) платен канал на Булсатком или по RTLДруг вариант във fight-bg избирате мача и отдолу дето има 14 линка/канала избирате първия който е на украинска телевизия ( изпробвах само него и работи)

96

Анонимен

преди 6 години

И все пак не забравяйте, че ако съдията не беше спрял мача между Виталий и Ленъкс, Кличко можеше да загуби окото си. И за този съдия сега какво щяхме да пишем!? Лош късмет тогава за Виталий, но винаги в спорта има и късмет и не се знае той на чие рамо ще кацне.

95

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям мнението на 102. Е може и няколко рунда да издържи. Но мисля, че съвременните бойци са по-добри от тези от времето на Али и преди него.

fallback