Снимка: Bulphoto.com
fallback

Ден преди боксовата гала вечер "Последното отброяване" американският боксьор Кевин Джонсън се закани да победи българския шампион Кубрат Пулев и да го накара да се откаже на мача за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация в тежка категория. Зрелищният двубой ще се състои на 28 април в зала "Арена Армеец" в София. 

"Не ме е страх от Пулев", заяви Кевин Джонсън (30-7-1, 14 нокаута). "Той е анимационен герой", каза съперникът на Кобрата.
 
"В петък ще го разбия и ще го накарам да се откаже. Може да се пробва много пъти, но ще дойде момент, в който ще си каже "стига толкова". Може това да се случи в петия рунд, може да се случи в седмия или пък в 12-тия. Единственото, което има значение, е, че ще отнеса колана у дома", категоричен бе Джонсън. 
 
По време на боксовата гала вечер Кубрат Пулев (24-1, 13 нокаута) ще бъде подкрепен от своите верни български фенове. 37-годишният американец обаче планира да използва това в своя полза, като се опита да съживи кариерата си с победа срещу задължителния претендент на Международната боксова федерация.
 
"Колкото по-шумни са те и колкото повече викат за Кубрат Пулев, толкова повече енергия ще получавам", каза Джонсън.
 
"Може да скандират името му, но аз ще открадна тази енергия и когато той загуби, какво ще кажат те тогава? Хората по-добре да започнат да ме подкрепят сега, защото знам, че имам фенове тук", казва още американецът. 
 
Всичко пред боксовия мач четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 7 години

Тоя Кевин Джонсън ще се бие ли наистина, или ще се разхожда по ринга като предишния "тежък съперник" ??

34

да знаете

преди 7 години

Кобърчо вече е платил на Кевин за да му полегне,че да не се изложи пред родна публика.

33

Джошуа

преди 7 години

Ако беше казал истината пред всички българии нямаше да се стига до тази огромна излагация. Ти посрами всички българи. Ако беше си признал, че се страхуваш за живота си щях да те разбера. Но да лъжеш и криеш истината... О, не! Не си познал. И аз имам пари да си платя и да кажа моята истина. Нали?

fallback