Снимка: архив Reuters
fallback

Скандал се разгоря около португалския футболист Кристиано Роналдо. Според германското издание "Шпигел" той е платил 375 хил. долара компенсация, за да затвори устата на млада жена, която изнасилил в Лас Вегас през 2009 г.

Авторите на разкритието уточняват, че са получили документи от Football Leaks, от които става ясно, че жената е получила сумата, за да не разгласява случая, пише gol.bg

От тях става ясно, че двете страни са сключили извънсъдебно споразумение на 12 януари 2010 година пред медиатор в Невада. Твърди се, че адвокатът на футболиста – Карлос Осорио де Кастро, е подписал договора от името на Кристиано.

От "Шпигел" потърсили Роналдо за коментар, но от негово име отговорил адвокатът му в Мюнхен – Йоханес Крайле. "Предвид въпросите, които задавате, обвиненията трябва да бъдат отхвърлени, тъй като са неверни", заявил Крайле.

Също така адвокатът обявил, че неговият клиент ще предприеме правни действия срещу всички, които опитват да накърнят имиджа му с фалшиви твърдения.

Още спортни новини четете в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Istinata

преди 7 години

Niakva ot las vegas iznasilena ot tozi koito moje da ima vsiaka jena na sveta.mnogo nerealno.podchertavam iznasilena.kak be bratche?

32

Анонимен

преди 7 години

Млад, талантлив, готин, фрашкан с пари, един от най-известните хора в света... Няма провинения за наркотици или алкохол, на терена не показва агресия... И вие ми казвате, че точно то е изнасилил някой ли? Хахах ок.

31

Анонимен

преди 7 години

тоя си е роден грозен,после има няколко пластични операции,но вътре си е същия грозник,както си е бил и отвън,потърсете снимки,типичен братчет е бил..не се съмнявам да е насилил някой,щото си вярва,че може да прави всичко безнаказано..

fallback