Снимка: БулФото
fallback

Лудогорец продължава шампионския си марш с нова победа на "Българска армия", след като удари ЦСКА-София с 2:0. В доста напрегнатия и равностоен двубой разградчани си оплетоха кошницата още преди почивката с голове на Козмин Моци и Джоната Кафу.

Oще по темата

Второто попадение обаче се оказа нередовно, тъй като при паса към асистиралия Вандерсон имаше засада, видя се впоследствие от телевизионните повторения на тънката ситуация. След края на двубоя "червената" публика скандираше "мафия" и освирка главния съдия Стефан Апостолов.

ЦСКА-София имаше положения да се върне в мача, но както обикновено досега през сезона направи доста пропуски. Най-фрапантен бе този Фернандо Каранга малко след почивката, когато от няколко метра не успя да уцели противниковата врата.

Победата на Лудогорец не променя класирането в горната шестица на Първа лига, но пък разградчани дръпнаха с 16 точки преднина пред втория Левски и чакат плейофите с олимпийско спокойствие.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 7 години

Лудогорец / Гелосаният / превзе БФС и съдийската комисия. С тяхна помощ вкара 2 гола. За тяхното съжаление ЦСКА ги надигра. Бяха по-борбени, агресивни, по-припряни поради което изпуснаха. Така футбол не се прави, шампионат се купува а не печели.

37

само бой

преди 7 години

За 90 мин като не можеш да вкараш гол естествено че съдията е виновен. Друго е като вкарат на литекс редовен гол и съдията го отмени за да спечели купата. Га яде кифтета не рива затова в А окръжна.

36

демокрация

преди 7 години

Всеки цесекар може да си смени името, пола си и да се определи като турчин, но не може да си смени ЕГН-то срещу булстада/егн им пише Литексс

fallback