Снимка: БФХГ, Facebook
fallback

Ансамбълът по художествена гимнастика на България спечели сребърен медал на съчетанието с три топки и две въжета на Гран при на Москва.

Нашите получиха оценка 17,450 точки за изпълнението си на композицията по музика от саундтрака към филма "Шерлок Холмс".

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Ели Бинева, Мадлен Радуканова и Теди Александрова играха добре, допуснаха леки грешки, които не бяха в рискови елементи.

Така българският отбор с треньор Весела Димитрова, помощник треньор Михаела Маевска и хореографи Маргарита Будинова и Гоча Будагашвили си тръгват от Москва с три медала.

Сребърен в многобоя, златен от финала на пет обръча и сребърен във финала на три топки и две въжета. На първо място във финала на три топки и две въжета финишира Русия с оценка 18,550.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 7 години

Приличат на елфи :)

6

Анонимен

преди 7 години

Хейтър-Неуспял, песимист,черногледец,***,неудачник,неразличаващ доброто от злото;красивото от грозното....Меко казано повреден човек.

5

Анонимен

преди 7 години

абе не да засягам останалите, ама това момиче в средата и крайното вдясно, ще направят милиони в хорър филмите на Холивуд, без майтап.

fallback