Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не беше доволен от представянето на отбора.

"Как оценявам Лудогорец ли? Слаб, слаб, много слаб. Имаше голяма пауза. След такава трудно се влиза в първенство. За съжаление ние не успяхме да влезем във важен мач по начина, по който трябваше. Това не е отборът на Лудогорец", коментира силният в Лудогорец.

Въпреки това той се надява, че другата седмица отборът ще изглежда по друг начин." Това е работа на треньорите да анализират. Аз смятам, че в Копенхаген можем да постигнем победа, а дали ще се класираме това зависи от резултата", допълни Домусчиев.

"Има поука от този мач. Играчите трябва да се подготвят и да играят нашата игра. Лудогорец не прави разлика дали играе у дома или е гост. Смятам, че имаме много шансове да ги победим там. Ние играем за нашата чест. Отиваме и играем на кръв", призова той.

"За нас приоритет е спечелването на шампионската титла и нов пробив в евротурнирите, в Шампионска лига. Това ни е най-голямата цел. Лига Европа, общо взето, освен престиж не ни носи нищо. Има какво да надградим, това е ясно. Не може да стоиш на едно ниво. Дори да стигнеш върха, сигурно има и по-висок връх. Има какво да се прави, но няма да го кажа на вас", каза Домусчиев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

и тоя балон почва да издиша.

13

don

преди 7 години

проекта лудогорец е вреден за българския футбол.този проект единствено работи за собственика ал химик.колко български футболисти има в този отбор. Цялата съдийска колегия е за тях.В България да има футбол този проект трябва да бъде спрян и исттината да излезе на яве за дейността на братята как съсипаха БМФ и корабостроенето единствено произвеждат синтитични "лекараства "

12

йокин

преди 7 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ НА ДАНИЯ,ИМ ВИКАТ''ЧЕРВЕНИЯ ДИНАМИТ''.

fallback