Снимка: Bulphoto.com
fallback

Поради огромния интерес към двубоя на Григор Димитров срещу Йежи Янович днес организаторите на тенис турнира Garanti Koza Sofia Open молят зрителите, които имат възможност, да заемат местата си в зала "Арена Армеец" по-рано, между 16:30 и 17:30 часа.

Билети за четвъртък все още има, но са в ограничено количество.

Преди централния мач в програмата за четвъртък ще има също изключително интересни срещи от осминафиналите. На централния корт в 12:00 часа започват полуфиналистът от 2016 година Жил Мюлер (Люксембург) и Михаил Южни от Русия.

След него финалистът от първото издание на турнира Виктор Троицки (Сърбия) се изправя срещу Робин Хаасе (Холандия).

В третата среща за деня водачът в схемата Доминик Тийм и Николоз Басилашвили ще подгреят публиката преди срещата на Григор Димитров, която е с начален час 18:00.

А след мача Димитров – Янович публиката ще има възможността да подкрепи и българската двойки Димитър Кузманов – Александър Лазов в четвъртфиналния им мач срещу вторите в схемата Мате Павич (Хърватия)/Александър Пея (Австрия).

Всичко за Sofia Open четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Потърпевш

преди 7 години

Внимание! В района на зала "Арена Армеец" действа престъпна групировка. Ако намерите колата си отключена не си мислете, че сте забравили да заключите, а проверете какво ви липсва.Нашата кола беше отворена два пъти. Краде се всичко - аварийни комплекти, тасове.. дори и фарове!Внимавайте какво оставяте в колата си ако паркирате в района, особено по време на събитие в Арена Армеец.

9

ДА

преди 7 години

Елате по-рано,ако може още от сутринта!!Че не знам кой акъл направи тази зала точно там,та да се затваря цялата улица на основно кръгово на Цариградско-когато има по-големи събития!Поне направете едно метро до там.Вижте си броя на местата в залата и броя на местата в паркинга!Някой умник е взел и пари за тая идея,която даже се осъществи!

8

Шопо

преди 7 години

До sПо водомеро ,по коя !!!

fallback