Снимка: кадър, Youtube
fallback

"Генерал" Валери Божинов буквално няма спирка и продължава да записва култови хитове, докато шофира.

Головият хищник на Партизан записа поредното си музикално изпълнение под ритмите на любимата му напоследък песен "Трепни" на Цеца.

Този път снайперистът в пеналта отправи един куп поздрави не към Тони Найка и Асенчо Таксито, а към играчите на Левски, новия спортен директор на тима Даниел Боримиров и наставника Елин Топузаков. Поздравени са администраторът на клуба Райко Якимов и Киро Вангелов, който работи като скаут в Левски. Поздрав има и за капитана Веско Минев.

Бившият играч на "сините" дори запя "Левски, шампион" в края на своя видеоматериал, който отново бе заснет, докато играчът шофираше.

Валери Божинов игра за "сините" през 2014 година, а след това отиде в "Тернана".

Докато играеше на "Герена", Божинов се радваше на симпатии от страна на синята общност. Всичко това продължи до април миналата година, когато Божинов в блиц интервю пред сръбски сайт заяви, че предпочита феновете на Партизан пред тези на Левски.

Извън клипчетата под ритмите на Цеца в последно време за Божинов се заговори и по повод спорното му бъдеще. Той не замина на лагер с Партизан в Кипър, а медиите започнаха да свързват името му с транфери в Турция.

Вижте: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 7 години

Божо врътни дует с азис

32

Анонимен

преди 7 години

Поредния чалга клоун понеже простотията е върхъ от преди дербито искам да попитам сини фенове смятате че ще ни биете колко контроли имате една цска колко има шест в наи реномираното първенство испанско когато вие играете с тия грандове тогава говорете отсега *** си показват простотията призовавам не на селенията нагледали сме се стига толкова време е тия д а играят щото футбол няма времене за футбол срамни и жалки наркомани

31

Анонимен

преди 7 години

Явно вече фубола е на заден план. Сериозно е решил да се преквалифициара на комик!

fallback