Снимка: БТА
fallback

От 10:30 часа българско време Григор Димитров се изправя срещу Рафаел Надал в 1/2-финална среща от Откритото първенство на Австралия.

Нашето момче има реален шанс за първи път в своята кариера да играе финал на турнир от "Големия шлем", ако днес стигне до успеха срещу испанеца.

И двамата тенисисти се намират в брилянтна форма към момента, а Гришо определено прави най-добрата серия може би в кариерата си, след като вече е записал 10 поредни победи.

За последно двамата се изправиха един срещу друг на турнира в Пекин, където нашето момче отнесе Матадора с 2:0 сета. Това стана само преди три месеца.

Преди това Григор бе записал 7 поредни загуби от испанеца.

Следете на живо срещата гейм по гейм в Gol.bg тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Gogo

преди 7 години

Браво на Гришата! Супер представяне

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Бих казал обратното, по-скоро аз да тичам назад а той напред не би ме стигнал.Живота не е "прехвърли-топка".......Мъката му тепърва започва........Между него и Гошка разлика НЯМА!Но ти си неграмотен за да схванеш за какво говоря!!!

27

Факт

преди 7 години

Мач на двама равностойни много силни тенисисти. Това можеше да е и финала. Успех на Надал срещу Федерер. Гришо постигна много на този турнира, а играта му беше на победител, но така е в спорта все някой губи.

fallback