Снимка: БТА
fallback

Испанецът Рафаел Надал ще бъде съперник на Григор Димитров в полуфинала на Откритото първенство на Австралия. Това стана ясно, след като шампионът за 2009 година победи поставения под №3 в основната схема Милош Раонич (Канада) с 6:4, 7:6(7), 6:4.

Двубоят, който се игра пред препълнените трибуни на "Род Лейвър Арина", бе много равностоен, но опитът на 14-кратния носител на титли от Големия шлем надделя над физическата игра на Раонич.

Надал допусна много по-малко непредизвикани грешки от противника си - 21 срещу 32, а също така имаше и по-висок процент на първи сервис. Така той ще се изправя в спор за място на финала срещу нашия Гришо.

Срещата ще бъде в доста удобно време - петък сутрин, около 10:30 часа.

Всички новини около Откритото първенство на Австралия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 7 години

анонимен 21 лижи дупето на надал и яж каквото му изпадне

26

Мишки

преди 7 години

До АнонименОт завист ще се пръснете! Аман от злоба примитивна.

25

Анонимен

преди 7 години

До написалия "Кога за последно каза ,че е горд българин и се гордее с това ???"а защо ТРЯБВА да казва, че е горд българин? Това момче, по най-обикновения начин - с труда си - допринася името България да звучи, знамето ни да се показва, да се говори за България... Нещо което нито ти, нито аз, нито който и да е от коментиращите сме в състояние да направим. Така че айде по-полека с патриотарския апломб.

fallback