Снимка: БТА
fallback

Ливърпул прекъсна перфектната серия на Манчестър Юнайтед от 9 поредни победи във всички турнири, след като врътна реми 1:1 в дербито на 21-ия кръг във Висшата лига, което се игра на "Олд Трафорд".

Първото попадение падна от дузпа в 27-ата минута, която бе свирена за игра с ръка на Пол Погба в наказателното поле. Tя бе реализирана от Джеймс Милнър. Франузинът на практика почти провали тима си, но Златан Ибрахимович спаси тима си от загуба в 84-ата минута.

Домакините имаха много силни моменти по време на срещата, но така и нямаха късмет да стигнат до успеха в този мач.

Това бе и 50-ата среща на ниво Висша лига между тези два тима.

След този мач Ливърпул е 3-и с актив от 45 точки, като тимът е на 7 пункта от лидера Челси, докато Юнайтед е 6-и с актив от 40 пункта.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 7 години

Коментари на комплексари. Къде Златан не е бил 1- в Интер, в Барса или в PSG. Това, че Гуардиола го изгони, защото е комплексар, като пишещите по-долу, е друг въпрос. На 35г. Златан е голмайстор на Висшата лига. Къде е нашата балерина Бербо, питам аз? Догодина MANU с Мауриньо са шампиони!

4

до 3

преди 7 години

Прав си, Погба беше 100% за червен картон, но въпреки това, нямаме оправдание за тази почти посредствена игра. ***, мачкаха поне 50 минути от мача. По този начин шампион не се става!

3

YNWA

преди 7 години

Волейболиста погба , супер звездата , трябваше да бъде изгонен по средата на 1-вото полувреме. Блъскане и събаране на противников играч . Още от времето на сър Дъвка, манаВ юн се подпира от плахите съдии. Няма по-обгрижван отбор...

fallback