Снимка: Reuters
fallback

Победителят от двубоя между Антъни Джошуа и Владимир Кличко ще трябва да се изправи срещу най-добрия български боксьор Кубрат Пулев.

Това съобщиха собствениците на промоутърската компания "Зауерланд". Големият сблъсък между Джошуа и Кличко ще се състои 29 април на "Уембли" в Лондон, като победителят е длъжен да излезе на ринга срещу Кобрата още в следващия си мач.

Българинът стана официален претендент за титлата на Международната федерация по бокс (IBF), след като победи Самюел Питър на гала вечер в София.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

WASILISQNIS

преди 7 години

AKO KUBRAT IGRAE S WLADIMIR.....TOZI PAT POBEDATA E ZA KOBRATA.......

18

РККА

преди 7 години

и този път по малко приказки по много труд в залата,знаем че можеш ако те не мацнат яко първите 5 рунда,6/тия му прайш една аркада и бъхтиш се там доде се откаже...ай късмет да си ни здрав пък каквото стане,ти си нашето момче....

17

MMM

преди 7 години

Хора, не е хубаво да хейтваме по този долен начин. Това е българин, стигнал два пъти до битка за световни титли. Точка! Друг такъв нямаме!!! Не може да не си вярва, защото иначе няма абсолютно никакъв шанс. Лошото е, че мениджърите са му егоисти. Докарват чрез тънки ходове и смотани противници до такъв мач, за да вземат повече пари и там го правят на салата. Той просто не е подготвен. Сериозен противник освен Кличко никога не е имал!!! Иначе успех, ама...

fallback