Снимка: Булфото
fallback

Гриша Ганчев обмисля да назначи сензационно име за изпълнителен директор на ЦСКА-София.

Президентът на "армейците" е предложил Наско Сираков да поеме поста на среща с фенове на столичани снощи.

Запалянковците са приели резервирано идеята за включването в ръководството на любимия им клуб на голмайстор номер 1 за всички времена на вечния съперник Левски, но Ганчев се е опитал да ги убеди, че Сираков разполага с нужния капацитет и е готов да помогне на "червените".

Наско Сираков в момента е член на Изпълкома на БФС, а за последно работи в Левски като спортно-технически директор през 2013 година.

Сираков е близък приятел с бившия си съотборник в националния отбор и един от основните акционери в ЦСКА-София Христо Стоичков.

Още подробнисти за сензационното назначение вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 7 години

И да му се иска на Наско, не може да стане шеф на ЦСКА порди простата причина, че ЦСКА вече не съществува. Виж, на преименувания Литекс може и да стане. Все пак там думата си има Ганчев.

22

Анонимен

преди 7 години

До муспиВърнете името.

21

Анонимен

преди 7 години

Сираков и стоилов те командват парада докато тия не се махнат управия няма да има що един викв цска един вика литек както и дае но това с наско вече ще ме откаже от всякакъв бг футбол по добре да стана фен на черно море седем има от литекс играят петгодини гледам стадион на берое от оградата гледат мача по зле и от село ама и младежи играят е само за това ще си гледам манчестер юнаидет и *** не интересува тоя цирк

fallback