Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Нешка Робева няма намерение да се отказва от художествената гимнастика. Как ще се откажа от художествената гимнастика, след като съм президент на най-успешния клуб по художествена гимнастика - "Левски", каза тя пред BTV.

"Казах, че няма да продумам дума за националния отбор и никой няма да ме чуе да отстъпя от обещанието си", поясни Робева.

Тя призна, че е била пред кръстопът за това какво да прави и се е замисляла да прекрати работата със спектаклите, за да може да се посвети през следващите 4 години на децата в "Левски". "Ще продължа работата си там, а част от момичетата и момчетата от спектакъла искат да продължат като преподаватели", заяви тя.

Робева е категорична обаче, че ще започне първо от "Левски".

"Бях дала обет, че няма да говоря за националния отбор. Когато някой извърши престъпление, съдят се и подбудителите. Така че не ме предизвиквайте да говоря. Няма да отговарям на Илиана Раева. Когато стана нещастието с детето - имам предвид случая с гимнастичката Цвети - аз казах, че мисля, че детето е изпаднало в депресия и това не се дължи на спорта. Не обвинявам Илиана Раева в нищо, но не я и защитавам", каза Робева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Gimnastichka

преди 7 години

Jalka e! Tolkova zlini e napravila na mnogo deca!

13

Мешка Гробева

преди 7 години

авантата е висша форма на печалбата. другото е ганюфска раота.

12

ай стига вече

преди 7 години

смешка робева напълно изкука става за майтап и на малките деца вместо да се оттегли с достойнство и да спре да се бърка в работата на младите

fallback