Снимка: bgonair.bg

Броени часове остават до невижданото за България спортно шоу. Златните момичета на родната художетсвена гимнастика ще излязат за последно заедно пред родна публика в техния бефенис.

Още по темата

За осем години отборът спечели общо 81 медала. В последното си официално участие грациите ни завоюваха бронз от Олимпиадата в Рио. В шоуто днес ще вземат и две гимнастички от предишния състав - Катрин Велкова и Елена Тодорова.

"Очаквайте нещо различно, нежидано досега. Ще представим своя път от началото до края по някакъв различен начин и се надяваме, че ще бъдат доволни хората, защото ние се готвехме доста време", сподели пред камерата на Bulgaria ON AIR Михаела Маевска.

"Много е задължаващо, защото през всичките тези седем години никога не ни се е пълнила толкова много залата. 12 хиляди души наистина е много голямо задължение и много благодаря на всички хора, които ще дойдат", заяви от своя страна треньорът Ина Ананиева.

Бенефисът носи името "Отборът" и в него ще бъдат проследени всички моменти, емоции и съчетания на грациите ни. Златните момичета ще излязат не на традиционния за художествената гимнастика килим, а на специална мултимедийна платформа. Триката също няма да са традиционни и ще бъдат много атрактивни.

"Очаквайте едно много красиво шоу, цветно, пъстро. Ще видите момичета в една друга светлина. Всяка ще изпълни един танц отделно", разкри още Ина Ананиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase