Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Старши треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА-София Стамен Белчев най-вероятно ще замени Едуард Йорданеску, ако румънецът се провали и в предстоящото дерби с Лудогорец в Разград в събота, пише "24 часа".

При загуба "червените" ще изостанат на над 10 точки от Лудогорец и Левски и титлата ще стане мираж.

Ако Йорданеску бъде сменен, ръководството няма да бърза с назначаването на наставник, а за първия тим ще отговаря до Нова година Белчев, който прави изключително добро впечатление с работата си във Втора лига.

В последните си пет срещи отборът на Гриша Ганчев има едва 2 победи - срещу Берое и Монтана. Тимът записа две равенства - срещу Ботев и Левски, а през уикенда падна от Локомотив Пловдив.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ЦСКА ШАМПИОНИ

преди 7 години

До муспитова важи за вас *** ние под 2000 не падаме и в най трудните ни моменти,както е сега да го Д У Х АШ

19

АаМИ ТИТЛА

преди 7 години

Титлата е мираж още след първата загуба.Лудогорец няма да загуби три мача поне не тази година.Догодина може би,като ЦСКА стегнат отбора вече ще е на година само и единствено червените могат да спрат Лудогорец и то само заради феновете си само армейският дух,който изобщо не е мъртъв,колкото и да им се иска на някои само този дух ще повали турците.Тази година ЦСКА остана само с участие в ЛЕ за това се бори в момента но сега ,като паднеме от Лудогорец а Дунав си вземат мача ще сме на 5място!?!

18

Анонимен

преди 7 години

До Анониментоку що описа до един всеки отбор бе лудогорспор

fallback