Снимка: Reuters
fallback

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев прие спокойно погромната загуба с 0:6 при гостуването на Арсенал в Шампионската лига.

Oще по темата
"Класата оказа много голямо значение за развоя на мача. Ние направихме много грешки в подаванията, от които се получиха много бързи атаки, които ние не успяхме да неутрализираме. Инкасирахме голове. Ние не сме получавали толкова. Ние може само да се учим от този мач", заяви Дерменджиев.

"Ние имахме няколко ситуации, в които можеше да отбележим гол, но в крайна сметка това не се получи. Грешките ги отдавам на известното напрежение и на класата на Арсенал. Нашият отбор е изключително силен", допълни той.

"Една такава загуба не би повлияла негативно на отбора. Ние имаме още шансове. Мачът с Базел е в София. Не сме се отказали да вземем точки в оставащите мачове от групата. Шансът остава“, завърши Георги Дерменджиев.

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер бе видимо доволен от разгромното 6:0 над Лудогорец в Лондон.

"Би било трудно да не съм доволен от факта, че вкарахме шест гола и не допуснахме нито един. Изиграхме страхотен двубой и реализирахме няколко много красиви попадения", коментира специалистът.

По думите на Венгер Лудогорец бил много опасен през първото полувреме и е създал много положения. "Имаше интрига. Да, през второто полувреме взехме инициативата изцяло в наши ръце, но съперникът ме впечатли с играта си през първата част. Сега ни очаква тежък мач в София, по-тежък дори от този тук", прогнозира той.

"Доволен съм от и щастлив за Йозил, тъй като той търсеше всячески гола и на три път успя да се разпише”, заяви след срещата в Лондон Венгер.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

муспи

преди 7 години

Ех чу хубо беше за поробения народ! Все едно че ЦСКА пада!

25

Анонимен

преди 7 години

Легия Варшава падна от Борусия Дортмунд също с 6:0, но в Полша, а Селтик отнесе от Барса седем гола (7:0), така че има и по зле от Луноходец,...

24

Анонимен

преди 7 години

Такъв срам и умряло магаре не може да понесе, а те тръгнали да ги хвалят.

fallback