Снимка: Reuters
fallback

Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби мача си от втори кръг на силния турнир в Шанхай срещу канадеца Вашек Поспишил с 5:7, 6:7 (2).

Това е първо поражение на хасковлията срещу този противник, който дори нямаше спечелен в сет срещу него в изиграните преди това четири двубоя.

Любимият на Никол Шерцингер започна много слабо мача и набързо изостана с 0:3 след пробив, но осъществи рибрейк и изравни. В деветия и 11-ия гейм българинът имаше лека преднина при сервиса на канадеца, но не успя да стигне до точка за пробив. Вместо това, Димитров беше пробит в решителния 12-и гейм, в който сервираше за влизане в тайбрек.

Във втория сет и двамата състезатели сервираха стабилно и печелеха подаванията си, за да решат спора в тайбрек. В него Гришо допусна ранен мини пробив и отстъпи без осолена борба с 2:7 точки.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 7 години

До 36Тези всичките които си изредил го бият *** и на сън.И спрете да дрънкате глупости.Дори когато стигна за МИГ осмо място половината му мачове бяха или срещу контузени съперници които се отказваха по средата на мач или пък изобщо не излизаха да играятДришо отдавна е дедо-пенционер.Оставете го да си бамка бабката......

42

Анонимен

преди 7 години

Определено *** взема някакви "екстри"Едва ли е Мелдоний но оня венецуелски "ИЧсперт" го помпа с нещо.Скоро ще се разбере.

41

Анонимен

преди 7 години

Всичко си се върна в нормалното.ВториКръг ПакПадналов.

fallback