Снимка: Reuters, архив
fallback

Пица и бира. Това е наградата за футболистите на Швеция, които постигнаха класическа победа над България в мач от световните квалификации.

Oще по темата

"Усещането да дебютираш за националния отбор е фантастично. Благодаря за хубавите отзиви", написа Виктор Линдельоф в Twitter, цитиран от "24 часа".

Той публикува и снимка от възстановителните процедури на шведските футболисти след мача с България. От нея се вижда, че за награда играчите са получили разрешение да се поглезят с пица и бира.

"Празнувахме в съблекалнята. Хапнахме пица, пихме бира. Това е в реда на нещата, особено след такава голяма победа", обясни капитанът Андреас Гранквист пред шведски медии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Върбан

преди 7 години

Нашите празнуваха с ШАМПУАНСКО .

11

...

преди 7 години

Бре вие ко искате да кажете сега, че наште "лъове" не са празнували бре!? Аааа, че те кат са безделници да не мислите, че са без празници бре! Че те са празнували преди мача, даже 15-те минути през които гледах мача, изглеждаха като, че ли са на банкет, и с 102,4% сигурност са празнували и след мача! Но пък за сметка на това след връщането им в БГ как ше празнуват! Малиии!!! *** дано пак отворят sin city, че тогава да видим нии как "лъовете" могат да празнуват, ей!

10

Анонимен

преди 7 години

Седнали на шведска маса.

fallback