Снимка: Reuters
fallback

Григор Димитров продължава с отличното си представяне на корта, след като победи неудобния французин Ришар Гаске с 6:4, 6:4 в първия кръг от силния турнир от сериите ATP 1000 в Шанхай, Китай.

Българинът постигна едва втората си победа над френския тенисист от общо 7 мача между двамата. Едната обаче трудно може да се брои, тъй като в демонстративен мач, така че реално това е първият успех на българина срещу опонента си в официална среща.

Освен това с успеха си Гришата затвърди впечатленията, че се намира в най-добрата си форма от две години насам, съдейки по статистиката му през последните седмици.

Следващият противник на хасковлията е канадецът Васек Поспишил, който изненадващо елиминира Иво Карлович.

Двамата са играли три мача до момента, а и трите победи са в полза на българина. Нещо повече, канадецът няма дори спечелен сет срещу българина.

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

До 2

преди 7 години

Продължавай да квичиш, отива ти!

16

внимание

преди 7 години

Всички сайтове в БГ провокират опирайки се на властта на медиите. Не съм аз който да им казва какво да правят ,но един сайт изгоря само с такива неща. Специално този сайт ако ми докаже,че ме подслушва както онзи другия - мйката им *** .Няма си намерите работа и за чистачки .

15

Анонимен

преди 7 години

ами хубаво, номер 14, провокирай. Малко по малко, хората ще се изместят в сайтовете тенискафе и гонг и тука, ще си коментираш сам, в 200 коментара ако искаш

fallback