Снимка: БТА
fallback

Руският гранд Зенит Санкт Петербург сътвори фамозен обрат при визитата си на израелския Макаби Тел Авив в среща от Група ''D'' на Лига Европа.

Мачът завърши с успех за гостите от Русия с 4:3, а самият мач се състоя в Нетаня.

Домакините от Израел демонстрираха страхотен футбол в доста моменти и Медунжанин откри в 26-ата минута и им даде аванс в резултата. Кяртансон удвои аванса на Макаби в 50-ата минута, а двадесет по-късно отново Медунжанин бе точен, за да направи преднината на тима си класическа.

До 75-ата минута резултатът бе 3:0 в полза на домакините и изобщо не се виждаше никакъв изход за питерци.

Обратът обаче започна от Кокорин, който намали в 76-ата минута, а в 84-ата минута Маурисио вкара още едно попадение за гостите.

Това сериозно мобилизира отбора гост и само две минути след това изравнителното попадение бе факт и бе дело на Джулиано.

В 91-ата минута Джорджевич вкара за пълния обрат, за гостуващия отбор.

Още новини от Лига Европа четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

4erno toto

преди 7 години

Tova se ka3va 4erno toto . Taka se i3karvat pari . I agneto zialo i valka sit xaxaxaxa

5

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова го е правил белгийски отбор срещу левски, при това за по-кратко време. От там и прозвището "***"

4

муспи

преди 7 години

Е, върви кажи сега че Путин не е фашист! Докога, 60 милиона не стигат ли, най ограбения и беден народ в света - живеят на пособия всички - от Моше да Ротшилд! Всеки хитрува с тях, България им дължи няколко трилиона с територията и се прави на луда?! Еврейското търпение все пак не е безгранично - ще гръмнат!!! Ще гръмне Този, дето държи всички бомби и всякакво друго оръжие в света, дето държи парите, правителствата и демократическите институции на Този Създаден от Тях Свят за дивашка похот!

fallback