Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров стартира ударно US Open, след като в мач от първия кръг на турнира надделя над испанеца Иниго Сервантес, 75-и в световната ранглиста, след 6:2, 6:2, 7:6.

Това бе първа среща между двамата и първа победа на хасковлията над този противник.

С класирането си за втория кръг на турнира той изравни постижението си от миналата година, но има страхотна възможност дори да го подобри, тъй като следващият му противник е съвсем преодолим - Жереми Шарди от Франция.

Още за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново под статия за Григор, бие, пада - хората си завиждат и злобеят. И колкото повече виждат позитивни мнения, толкова повече се озлобяват

16

Анонимен

преди 7 години

До БРАВОНе ставай смешен. Цял свят знае, че в професионалния тенис, тенисистите си плащат разноските сами. Българската държава вероятно е дала някаква мижава сума за участието му в олимпийските игри като представител на България и може би за участието му в Купа Дейвис, което е неофициалното световно първенство по тенис за държави. Това са смешни пари на фона на това, което харчи един тенисист, за да играе, но не са пропуснали да напишат, че е на държавна издръжка.

15

Анонимен

преди 7 години

Победи Сервантес. В следващия кръг - Шекспир.

fallback